Kammerat Adam

Kommentér

For at undgå kommentar-spam, er der mange websites der kræver at man udfylder en CAPTCHA, eller logger ind med en konto hos et firma som Twitter, Facebook, Google eller endda Microsoft GitHub.

Jeg har valgt en mere gammeldags måde at undgå spam på.

For at tilføje en kommentar, skal du:

¹ Som for eksempel Thunderbird, Pan, slrn eller Gnus (indbygget i Emacs).

2-årig kører mor over

Et to-årigt barn får ved et uheld kørt sin mor over, ved at komme til at dreje nøglen mens bilen stod i bakgear og moderen lige var ude at ordne noget i bagagerummet.

Det er naturligvis synd for den stakkels familie.

FDM udtaler nu at ulykken kunne have været undgået hvis bilen havde haft en anordning der gjorde at den kun kunne startes hvis kobling eller bremse er aktiveret. Så kunne barnet ikke have startet bilen.

Det har de jo sådan set ret i, den 2-årige kunne nok ikke have nået pedalerne. Men hvorfor gå over åen efter vand? Ulykken kunne også have været undgået ved simpelthen at tage nøglen ud når bilen ikke skal køre!

Det er synd for familien, men løsningen ligger altså lige for og er simpel. FDM, det kræver ikke nye tekniske løsninger, men almindelig sund fornuft.

⊕ - 2 kommentarer

I dagens Danmark er "almindelig sund fornuft" ikke en selvfølge. Jeg vil påstå, at man endda kan fjerne "almindelig sund"...

- Majken, 2008-11-13 20:18

;-)

- Adam, 2008-11-17 20:43