Kammerat Adam ⏦ ⎓

Svar fra Kaffeklubben og Vita

Kaffeklubben og Vita har svaret på mine henvendelser. Hatten af for det.

Kaffeklubben forklarer at det sker når tiden skrider lidt, og så får jeg lidt mere for licensen.

Problemet med at få lidt for meget med er, at det er enormt frusterende hvis programmet lyder interessant, for man kan ikke bare lytte videre!

Vita mener at det så at sige aldrig sker.

Jeg er ikke enig, se tidligere indlæg og henvendelser hér.

2007-01-19 ★ 3 kommentarer

Re: Svar fra Kaffeklubben og Vita

Halvdelen af DRs podcasts er tilsyneladende optaget automatisk på tidspunkt uden at nogen har lyttet den igennem før de lagd den op. Det gælder fx programmer som Mennesker og medier, Læst & Påtalt (allerværst!), Spørgehjørnet - ja selv Ultralyd, der ellers kæler så meget for lyden at de også burde kæle for deres podcast. Men jeg tror det er et spørgsmål om ressourcer - at de som producerer podcastudgaverne på P1 har meget travlt. Sjovt nok gælder det ikke P3s podcasts. De er altid stramt redigeret og præsenteres som podcast enten af værterne selv eller af en ekstern stemme.

- Torben Sangild (2007-01-25 07:47)

Re: Svar fra Kaffeklubben og Vita

Ja, det er åbenbart et system der optager lyden fra udsendelserne fra radioen, også når det handler om ikke-direkte programmer.

For min skyld behøver de ikke redigere og præsentere programmerne - jeg vil allerhelst bare have programmet og kun programmet.

Med hensyn til ressourcer, så betaler jeg nu over 10 gange så meget i licens som jeg gjorde før, så for mig som tvungen kunde er det svært at se at de øgede midler ikke skulle kunne dække et ordentligt klippet podcast-produkt.

- Adam (2007-01-28 08:05)

Re: Svar fra Kaffeklubben og Vita

Der var vist lige noget med en budgetoverskridelse på nogle hundrede millioner...

- Torben Sangild (2007-02-09 08:06)

Tilføj kommentar...
(HTML er ikke tilladt i teksten, alle URLs bliver automatisk vist som links)
+ =

Om Kammerat Adam

Kammerat Adam er Adam Sjøgrens dansksprogede weblog. Mine billeder gemmer sig ovre på asjo.org; de engelsksprogede udgydelser findes på koldfront.dk.
Mere ...

Tidligere

 

Arkivet...