Kammerat Adam

Kontakt DR, SSL-kryptering 2 #edb

🕣︎ - 2007-05-14

Det er værre endnu. Formularerne når man kontakter DR er overhovedet ikke krypterede!!

Det er dermed direkte i modstrid med sandheden, når der i højre siden af skærmen påstås at der benyttes SSL-kryptering.

Usandheden kan nemt dokumenteres: her er et dump af den tekst der blev sendt over linien da jeg sendte nedenstående spørgsmål: dump.txt (søg f.eks. på ordet "klikker").

Jeg sendte følgende:

Når man klikker sig ind på OmDR > Kontakt DR og vil sende et spørgsmål, en kommentar eller en klage står der i højre side af skærmen: "Din henvendelse bliver behandlet sikkert. Kommunikationen mellem dig og DR
er sikret med SSL-kryptering, og dermed ikke synlig for tredjepart." Hvordan kan det være at der står dette, når der ikke benyttes kryptering (https) og det man taster ind dermed overføres til dr.dk i klartekst?
Mvh. Adam Sjøgren, medielicensbetaler

For mig at se er der kun en meget begrænset gruppe, som kan have gavn af en kryptering. Nemlig de personer, som har lavet eller påtænker at lave kriminalitet af meget alvorlig karakter, og som vil forsøge at skjule deres spor.

justits(klap)minister

- Lene espersen aka Christian Lysel 🕛︎ - 2009-05-23

+=

Kommentér

For at undgå kommentar-spam er der mange websites der kræver at man udfylder en CAPTCHA, eller logger ind med en konto hos et firma som Twitter, Facebook, Google eller endda Microsoft GitHub.

Jeg har valgt en mere gammeldags måde at undgå spam på.

For at tilføje en kommentar, skal du:

¹ Som for eksempel Thunderbird, Pan, slrn, tin eller Gnus (indbygget i Emacs).

Eller du kan udfylde denne formular:

+=