Kammerat Adam ⏦ ⎓

2-årig kører mor over

Et to-årigt barn får ved et uheld kørt sin mor over, ved at komme til at dreje nøglen mens bilen stod i bakgear og moderen lige var ude at ordne noget i bagagerummet.

Det er naturligvis synd for den stakkels familie.

FDM udtaler nu at ulykken kunne have været undgået hvis bilen havde haft en anordning der gjorde at den kun kunne startes hvis kobling eller bremse er aktiveret. Så kunne barnet ikke have startet bilen.

Det har de jo sådan set ret i, den 2-årige kunne nok ikke have nået pedalerne. Men hvorfor gå over åen efter vand? Ulykken kunne også have været undgået ved simpelthen at tage nøglen ud når bilen ikke skal køre!

Det er synd for familien, men løsningen ligger altså lige for og er simpel. FDM, det kræver ikke nye tekniske løsninger, men almindelig sund fornuft.

2008-10-26 ★ 2 kommentarer

Re: 2-årig kører mor over

I dagens Danmark er "almindelig sund fornuft" ikke en selvfølge. Jeg vil påstå, at man endda kan fjerne "almindelig sund"...

- Majken (2008-11-13 19:18)

Re: 2-årig kører mor over

;-)

- Adam (2008-11-17 19:43)

Tilføj kommentar...
(HTML er ikke tilladt i teksten, alle URLs bliver automatisk vist som links)
+ =

Om Kammerat Adam

Kammerat Adam er Adam Sjøgrens dansksprogede weblog. Mine billeder gemmer sig ovre på asjo.org; de engelsksprogede udgydelser findes på koldfront.dk.
Mere ...

Tidligere

 

Arkivet...