Kammerat Adam ⏦ ⎓

Bortgives: Apple Power Mac G4 Cube

Cube For lang tid siden købte jeg en brugt Cube, fordi jeg syntes designet var spacet og fordi jeg tænkte at den måske kunne bruges som jukeboks.

Det kom aldrig til at virke, da cd-drevet var defekt og det jeg købte havde et stik der var vendt 180°, og derfor ikke kunne bruges.

Nu giver jeg den væk – den er ikke i særligt god stand, cd-drevet virker som sagt ikke og der er hverken harddisk i eller installationsmedier med, kun strømforsyning og et keyboard. Hvis du vil have den er du velkommen til at hente den gratis. Ellers ryger den nok på genbrugspladsen som elektronikskrot.

Cinema Display For 500 kr. kan det Apple Cinema Display 23" jeg har tilovers følge med – der er en række striber ved nogle grå nuancer, men ellers virker den gamle skærm som den skal, inkl. ADC til DVI+strøm-adapteren.

Send mig en email hvis du er interesseret i det ene, det andet eller begge dele.

Ajourføring: Både Cube og skærm er afsat.

2013-02-24 ★ 0 kommentarer

Tilføj kommentar...
(HTML er ikke tilladt i teksten, alle URLs bliver automatisk vist som links)
+ =

Om Kammerat Adam

Kammerat Adam er Adam Sjøgrens dansksprogede weblog. Mine billeder gemmer sig ovre på asjo.org; de engelsksprogede udgydelser findes på koldfront.dk.
Mere ...

Tidligere

 

Arkivet...