Kammerat Adam

koldfront lukket

🕚︎ - 2014-03-25

I mange år har mit lille enmandsfirma ligget skindødt hen - og indberettet nulmoms til Skat.

Efter 10-12 år i den tilstand skrev Skat at firmaet skulle afmeldes moms, fordi de "seneste" indberetninger var på 0 kr.

Fint nok.

Eller, lidt spøjst at de finder på det nu. Bedre timing havde været før alle firmaer sidste år blev påduttet NemID og såkaldt Digital Post.

Nå, men Erhvervsstyrelsen - på virk.dk - informerede så om, at når den sidste "pligt" bliver afmeldt, så skal firmaet nedlægges.

Momsindberetning var den sidste pligt for koldfront, så nu har jeg bedt om at få firmaet nedlagt.

Det er vel ok.

Jeg beholdt det mest fordi det var mindre bøvl at klikke "0" hvert halve år, end det var at finde ud af hvordan man lukker et firma.

Nå ja, og så passede det jo fint sammen med koldfront.dk.

Nu kan jeg med god samvittighed tilmelde mig Robinsonlisten, så jeg kan råbe og skrige af sælgere der skriver eller telefonerer.

Det er da altid noget.

For at melde sig til dér, skal man bruge borger.dk. Det havde jeg ikke prøvet før. Måske deres prime time er kl. 22:30 - det var ihvertfald laaaangsomt.

Men det så da ud til at der blev sendt en blanket videre til en sagsbehandler, der skal godkende den, før der kan gå op til 3 måneder før jeg er på markedsføringsbeskyttelseslisten i CPR.

Hurra.

Kommentér

For at undgå kommentar-spam er der mange websites der kræver at man udfylder en CAPTCHA, eller logger ind med en konto hos et firma som Twitter, Facebook, Google eller endda Microsoft GitHub.

Jeg har valgt en mere gammeldags måde at undgå spam på.

For at tilføje en kommentar, skal du:

¹ Som for eksempel Thunderbird, Pan, slrn, tin eller Gnus (indbygget i Emacs).

Eller du kan udfylde denne formular:

+=