Kammerat Adam

2010 tilbageblik #jukeboks

🕢︎ - 2010-12-31

Dagens sidste år... Nej, for pokker: årets sidste dag...

Og hvad er der så sket? Tjah, bum, bum.

En ting der er sket er at jeg endelig har levet op til min ca. 10 år gamle proklamering - jeg er holdt op med at høre P3. Efter min jukeboks har lært at afspille Radioavisen hver time, har min radio været indstillet på P1 og er kun blevet brugt når jeg ikke har gidet tænde jukeboksen af den ene eller anden anledning.

På den mere tekniske side blev 2010 det år hvor jeg satte 7 XEmacs buildbots op, for endelig at skifte til GNU Emacs. Alanis Morrisette ville nok have kommenteret: "Isn't it ironic, don't you think?"

For nu at fortsætte i den rille, så blev 2010 også det år hvor Nokia slog sømmet i N900s kiste og fastnaglede at jeg aldrig, aldrig skal købe et Nokia produkt igen. Nokia er en joke.

Jeg lærte at man skal udover at checke om Intel har sat et åndsvagt chipset til salg også skal checke hvor meget en bærbar larmer og om man har "lov" til at skifte det trådløse netkort ud for Lenovo, før man køber den. Hurra for hardware.

Kan det blive mere teknisk snævert end at bemærke at Duke University i 2010 lukkede for news - det var ellers dér den første news-server nogensinde startede...

2010 blev også året hvor jeg fik en pakke i Debian. Så deeet.

Sørme om jeg ikke også skrev min første minimale "driver" (af) til en åndsvag USB-dims.

Rejsemæssigt blev det på sin vis til et voldsomt antal besøg i Bruxelles: Hele 2 gange i 2010.

Koncert o.l. aktiviteten var mere sparsom, Henry Rollins snakkede uafbrudt og fascinerende i et par timer, D.A.D spillede op til fest i Sverige fire dage i træk, og sørme om jeg ikke også oplevede nogle faldne hip-hoppere optræde i Operaen, af alle steder.

På uddannelsesfronten var 2010 det år jeg officielt ophørte med at studere. Jeg havde håbet at min ECTS-pointsum kunne konverteres til i det mindste et lille stykke papir, men det var ikke tilfældet.

Årets største nyhed var nevøens ankomst - han nåede lige at blive født i juli :-)

Kommentér

For at undgå kommentar-spam er der mange websites der kræver at man udfylder en CAPTCHA, eller logger ind med en konto hos et firma som Twitter, Facebook, Google eller endda Microsoft GitHub.

Jeg har valgt en mere gammeldags måde at undgå spam på.

For at tilføje en kommentar, skal du:

¹ Som for eksempel Thunderbird, Pan, slrn, tin eller Gnus (indbygget i Emacs).

Eller du kan udfylde denne formular:

+=