Kammerat Adam

Brev fra Ældre Sagen [sic] #lobbyisme #dada #reklame

🕙︎ - 2023-05-08

I dag lå der et brev fra Ældre Sagen [sic] i min postkasse. Brevet starter med spørgsmålet:

Er du overrasket over at få et brev fra os?

Givet min alder og at de fleste foreninger gerne vil have flere medlemskontingenter i kassen, må jeg sige at svaret er nej.

Brevet fortsætter med et afsnit der til gengæld overrasker mig næsten lige så meget som at de staver deres navn "Ældre Sagen" [sic]:

De skal næsten have point for ærligheden.

For at gøre det hele meget ældrevenligt har de vedlagt en kupon a la dem der var i "Kuponnyhederne" i gamle dage, hvor man skal udfylde navn og adresse med blokbogstaver - og en kuvert man kan returnere kuponen i.

Det grafiske design er endda i samme stil, med et billede af en 20-krone, der skal symbolisere at kontingentet kun koster "lidt over" en tyver om måneden.

Der er også en lille folder der fortæller om nogle af de fordele man får som medlem, så det "hurtigt tjener sig hjem" at være medlem af denne kombination af Forbrugsforeningen og en lobby-organisation - med det fantastiske navn Ældre Sagen [sic].

Det der slår sømmet i kisten for mig er dog at en af de mange fordele er .... 20% rabat på benzin hos Shell.

Hvis der er en klub jeg som ældre medborger ikke skal være medlem af, så er det en der fremmer afbrændingen af fossile brændstoffer - efter min mening burde Ældre Sagen [sic] tænke lidt mere over de unge de efterlader en overophedet planet til!

Jeg vil derfor opfordre dem til at blive medlemmer af Unge Sagen - vi kæmper for mindre overophedning af planeten - medlemsfordelene inkluderer 20% højere pris på benzin for alle medlemmer!

Kommentér

For at undgå kommentar-spam er der mange websites der kræver at man udfylder en CAPTCHA, eller logger ind med en konto hos et firma som Twitter, Facebook, Google eller endda Microsoft GitHub.

Jeg har valgt en mere gammeldags måde at undgå spam på.

For at tilføje en kommentar, skal du:

¹ Som for eksempel Thunderbird, Pan, slrn, tin eller Gnus (indbygget i Emacs).

Eller du kan udfylde denne formular:

+=