Kammerat Adam

CDON er en dårlig vittighed

🕢︎ - 2011-11-05

Efter at have begået den fejl at handle hos CDON.dk modtog jeg den 12. oktober 2011 en email med et "nyhedsbrev" (det vil sige en reklameskrivelse).

Jeg benyttede linket nederst i email'en til at melde mig fra med det samme.

Det respekterede CDON.dk ikke, og sendte mig endnu et nyhedsbrev.

Derfor skrev jeg en besked til firmaet på hjemmesiden og bad dem holde op. Det fuldstændigt tossede svar var, at der kan gå op til 14 dage før en afmelding træder i kraft!

Jeg prøvede også at gå ind på "Mine "kundeoplysninger" på deres hjemmeside, hvor jeg fjernede de tre hakker de havde sat ud for typer af emails jeg gerne ville modtage. Selvom jeg fjernede hakkerne og trykkede "Send", så var hakkerne der igen, når jeg åbnede siden næste gang. Hvordan det kan være fik jeg ikke noget svar på, da jeg spurgte.

Endnu et nyhedsbrev ankom, og jeg brokkede mig igen.

Den flinke supporter i den anden ende svarede at vedkommende havde lagt alle de mulige spærrer ind og at vedkommende håbede inderligt(!) på at der ikke ville komme flere nyhedsbreve.

Nuvel, den 29. oktober 2011 kom det næste (4.) nyhedsbrev så. 17 dage efter jeg meldte mig fra.

Så "op til 14 dage" var åbenbart en løgn.

Jeg har nu bedt CDON.dk om at slette min konto og email-adresse fra alle deres systemer med det samme, og hvis de ikke kan det, så vil jeg gerne stilles om til en voksen der kan svare på hvorfor det skal tage så lang tid og være så besværligt.

De burde indføre noget af det her nymodens edb man hører sig meget om nu til dags.

Det er sidste gang jeg handler hos dem - og jeg kan kun anbefale alle andre ikke at handle der.

Add comment

To avoid spam many websites make you fill out a CAPTCHA, or log in via an account at a corporation such as Twitter, Facebook, Google or even Microsoft GitHub.

I have chosen to use a more old school method of spam prevention.

To post a comment here, you need to:

¹ Such as Thunderbird, Pan, slrn or Gnus (part of Emacs).

Or, you can fill in this form:

+=