Kammerat Adam

Cykel fundet(!) #cykel

🕦︎ - 2008-06-21

I går hentede jeg afløseren for min stjålne cykel. Pedalatleten havde sidste års simpleste Centurion på tilbud, og det blev sådan en (med et andet styr).

Da jeg her til aften gik ned til cykelstativet i Naboløs for at cykle en tur på min nye cykel, var jeg ved at tabe næse og mund. I cykelstativet, 5 pladser fra min nye cykel, stod en cykel der så meget bekendt ud.

Det første jeg så var styret - hvor mange cykler har et sandblæst styr med den form? Det næste sadlen - ret hærget (da jeg senere kiggede under malertapen hang min hængelås der stadig!) Stellet lignede ikke rigtigt sit gamle gråfarvede-med-rustne selv, idet tyven tydeligvis havde givet det en tur med en dåse selvlysende gul spraymaling (og i øvrigt ramt kæden - sjusk...) Der stod min stjålne cykel - i ny farve og med skærmene fjernet, men ingen tvivl, der var den!

Jeg skyndte mig hjem og hentede kamera og mobiltelefon, tog en masse billeder og ringede for at få afløb for min historie - hillemænd!

Derefter tog jeg cyklen med hjem, og skrev en seddel som jeg hængte op på cykelstativet, så tyven i det mindste fik en hilsen ud af sine anstrengelser med at hugge og derefter ødelægge^Wcamouflere min cykel.

Sikke en nar.

Sikke et held, præcis en måned senere og ved siden af min nye cykel - utroligt; jeg havde aldrig regnet med at se den igen.

Cykeltyve er godt opdraget nu til dags :-) Det er godt nok en god historie!

- Majken 🕗︎ - 2008-07-03

+=

Mjah, mjoh, jeg havde været endnu mere tilfreds hvis cykeltyvene var så godt opdragede at de slet ikke stjal.

Men det er måske for meget forlangt.

:-)

- Adam 🕜︎ - 2008-07-14

+=

Kommentér

For at undgå kommentar-spam er der mange websites der kræver at man udfylder en CAPTCHA, eller logger ind med en konto hos et firma som Twitter, Facebook, Google eller endda Microsoft GitHub.

Jeg har valgt en mere gammeldags måde at undgå spam på.

For at tilføje en kommentar, skal du:

¹ Som for eksempel Thunderbird, Pan, slrn, tin eller Gnus (indbygget i Emacs).

Eller du kan udfylde denne formular:

+=