Kammerat Adam

Cykel fundet(!) #cykel

🕧︎ - 2008-06-22

I går hentede jeg afløseren for min stjålne cykel. Pedalatleten havde sidste års simpleste Centurion på tilbud, og det blev sådan en (med et andet styr).

Da jeg her til aften gik ned til cykelstativet i Naboløs for at cykle en tur på min nye cykel, var jeg ved at tabe næse og mund. I cykelstativet, 5 pladser fra min nye cykel, stod en cykel der så meget bekendt ud.

Det første jeg så var styret - hvor mange cykler har et sandblæst styr med den form? Det næste sadlen - ret hærget (da jeg senere kiggede under malertapen hang min hængelås der stadig!) Stellet lignede ikke rigtigt sit gamle gråfarvede-med-rustne selv, idet tyven tydeligvis havde givet det en tur med en dåse selvlysende gul spraymaling (og i øvrigt ramt kæden - sjusk...) Der stod min stjålne cykel - i ny farve og med skærmene fjernet, men ingen tvivl, der var den!

Jeg skyndte mig hjem og hentede kamera og mobiltelefon, tog en masse billeder og ringede for at få afløb for min historie - hillemænd!

Derefter tog jeg cyklen med hjem, og skrev en seddel som jeg hængte op på cykelstativet, så tyven i det mindste fik en hilsen ud af sine anstrengelser med at hugge og derefter ødelægge^Wcamouflere min cykel.

Sikke en nar.

Sikke et held, præcis en måned senere og ved siden af min nye cykel - utroligt; jeg havde aldrig regnet med at se den igen.

Cykeltyve er godt opdraget nu til dags :-) Det er godt nok en god historie!

- Majken 🕘︎ - 2008-07-03

+=

Mjah, mjoh, jeg havde været endnu mere tilfreds hvis cykeltyvene var så godt opdragede at de slet ikke stjal.

Men det er måske for meget forlangt.

:-)

- Adam 🕝︎ - 2008-07-14

+=

Add comment

To avoid spam many websites make you fill out a CAPTCHA, or log in via an account at a corporation such as Twitter, Facebook, Google or even Microsoft GitHub.

I have chosen to use a more old school method of spam prevention.

To post a comment here, you need to:

¹ Such as Thunderbird, Pan, slrn or Gnus (part of Emacs).

Or, you can fill in this form:

+=