Kammerat Adam

Grafikkort, gammelt SCSI cd-drev eller trådløs telefon? #til salg

🕞︎ - 2019-04-13

Telefoner til salg Hvis du står og mangler noget så gammeldags som et par trådløse fastnet-telefoner, så har jeg et så godt som ubrugt sæt Siemens Gigaset AS405 Duo liggende du også kan købe: telefon-annonce på DBA.

Opdatering: telefonerne er solgt.

Jeg fandt en gammel trådløs Beocom frem i stedet, så dette køb blev endnu et fejlkøb.

Grafikkort til salg Står du og savner et Asus Radeon R7 260X grafikkort? Så kan du købe det jeg har haft liggende i 4 år: grafikkort-annonce på DBA.

Opdatering: grafikkortet er solgt.

Jeg tror jeg købte det for at kunne trække en 4K skærm, men det har blæsere og jeg fandt en anden løsning. Siden har det ligget og kedet sig i sin kasse, indtil jeg faldt over det nu og tænkte at hvis nogen kan bruge det, så er det bedre end at jeg kører på genbrugspladsen med det.

SCSI CD-drev til salg Den samme historie gør sig gældende for mit gamle NEC SCSI CD-drev - måske nogen har brug for et CD-drev med SCSI-interface? Jeg synes ind i mellem jeg læser om folk med gamle Unix-arbejdsstationer der har brug for sådan et. Jeg har ingen anelse om det virker, men jeg kan huske at det er 3x hastighed og det kostede omrking 3000 kr. i sin tid. Det er fremstillet i 1994, står der på det. Ingen anelse om det virker og det kræver at du finder en caddy: NEC SCSI CD-drev-annonce på DBA.

Opdatering: det 25 år gamle CD-drev er solgt.

Add comment

To avoid spam many websites make you fill out a CAPTCHA, or log in via an account at a corporation such as Twitter, Facebook, Google or even Microsoft GitHub.

I have chosen to use a more old school method of spam prevention.

To post a comment here, you need to:

¹ Such as Thunderbird, Pan, slrn or Gnus (part of Emacs).

Or, you can fill in this form:

+=