Kammerat Adam

Lene fra Hirtshals #politik

🕓︎ - 2009-10-31

Dagbladet Information anmelder bogen "Bare kald mig Lene" om det konservative folkepartis formand, tidligere justitsminister, nu økonomiminister, Lene Espersen.

Artiklen forklarer hvordan bogen behandler dette at Lene Espersen konsekvent understreger at hun ikke er i stand til at lyve:

» Da hun i 2006 påkører en kvinde på knallert, bliver hun genkendt af en forbipasserende. Og først undslår Espersen sig med, at de to måske har set hinanden i Dragør, hvor hun bor. Men den forbipasserende mener at kende Espersen fra tv. Så glider hun af ved at sige, at hun arbejder på Christiansborg. Først direkte adspurgt, om hun er politiker, tilstår hun, at hun er landets justitsminister. «

Mage til frækhed!

Bogens konklusionen er at Lene Espersen er en af vor tids fremmeste teflonpolitikere. Amen.

Den nuværende justitsminister, tidligere sportsminister, kunne til gengæld ikke køre nogen ned med sine hornbriller, om han så var skæv af vind, og dertil fuld. Svært at afgøre hvad der er at foretrække.

Add comment

To avoid spam many websites make you fill out a CAPTCHA, or log in via an account at a corporation such as Twitter, Facebook, Google or even Microsoft GitHub.

I have chosen to use a more old school method of spam prevention.

To post a comment here, you need to:

¹ Such as Thunderbird, Pan, slrn or Gnus (part of Emacs).

Or, you can fill in this form:

+=