Kammerat Adam

Spørgehjørnet podcast, 2008-01-14 #podcast

🕖︎ - 2009-01-16

Jeg kommer til at lyde som en grammofon... Sendt til Spørgehjørnet og Podcast-redaktøren:

Kære Spørgehjørne.

Nu er den gal igen med podcasten.

Ligesom i sidste uge indeholder MP3-filen den sidste halve time af programmet Harddisken i stedet for det forventede program:

http://podcast.dr.dk/P1/SPOERGEHJOERNET/2009/SH_090114.mp3

Det ender med jeg bliver nød til at finde mit gamle radioapparat frem!

Mvh.

Adam

Ajourføring: Spørgehjørnet svarede prompte at nøden allerede er klaget til Podcast-afdelingen, men at hjælp nok først ankommer mandag.

Dertil kom et velment forslag om at høre programmet på hjemmesiden i stedet, hvilket desværre ikke er en mulighed, grundet DRs manglende opfyldelse af Public Servicekontraktens passus om at hurtigst muligt skifte til åbne standarder af hensyn til tilgængeligheden.

Ajourføring 2: Mandag aften prøvede jeg igen, og fik en ny fil ned. Denne viste sig dog ikke at indeholde Spørgehjørnet, men derimod "Eldorado" fra P4 med Jørgen Mylius.

Tirsdag morgen blev jeg kontaktet af podcast-afdelingen på DR, som informerede mig om at problemet skulle være rettet. Det kunne jeg oplyse at det ikke var, og vedkommende der havde lagt fil nr. 2 ud direkte fra DRs digitale hovedarkiv vil nu prøve at finde den rigtige fil.

Add comment

To avoid spam many websites make you fill out a CAPTCHA, or log in via an account at a corporation such as Twitter, Facebook, Google or even Microsoft GitHub.

I have chosen to use a more old school method of spam prevention.

To post a comment here, you need to:

¹ Such as Thunderbird, Pan, slrn or Gnus (part of Emacs).

Or, you can fill in this form:

+=