Kammerat Adam

Spørgehjørnet podcast, 2009-01-07 #podcast

🕧︎ - 2009-01-09

Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden jeg gad brokke mig sidst.

På'en igen; sendt til Spørgehjørnet og Podcast-redaktøren:

Hej.

Da jeg i går hentede podcasts ned, fik jeg fra Spørgehjørnets feed en fil SH_090107.mp3 som jeg lagde over på min iPod og glædede mig til at høre.

Stor var min skuffelse, da den viste sig at indeholde et 28 minutters uddrag af en udsendelse hvor nogle journalister, der lød som om de var fra Harddisken, sad og hyggesnakkede om årene der er gået.

Jeg gætter på at nogen har glemt at ændre på start/stop-uret til optagemaskinen, så podcast'en er blevet lavet med hvad P1 tilfældigvis sendte på Spørgehjørnets gamle sendetid?

I dag tænkte jeg så at den rette udsendelse måske var blevet lagt på, og prøvede at hente igen. Denne gang er det dog helt galt, i det jeg fik denne fejlmeddelelse:

Failure parsing feed: Parse error: in file http://podcast.dr.dk/p1/rssfeed/spoergehjoernet.xml at line 12 col 8 tag <channel> terminated by </item>

Jeg glæder mig fortsat til at høre udsendelsen og håber I får stunder til at rette op på miseren.

Mvh. Adam

Ajourføring: Spørgehjørnets venlige vært har informeret mig om at podcast-departementet har udbedret fejlen. Og sørme så, det' sandt.

Add comment

To avoid spam many websites make you fill out a CAPTCHA, or log in via an account at a corporation such as Twitter, Facebook, Google or even Microsoft GitHub.

I have chosen to use a more old school method of spam prevention.

To post a comment here, you need to:

¹ Such as Thunderbird, Pan, slrn or Gnus (part of Emacs).

Or, you can fill in this form:

+=