Kammerat Adam

At stemme uden valgkort #brugervenlighed #politik

🕝︎ - 2022-11-01

PostNords nedsmeltning er nået til det niveau hvor det ikke lykkedes dem at uddele mit valgkort inden valget - på trods af at kortet skulle have være omddelt senest i torsdags har jeg ikke set skyggen af det.

Det viste sig dog at være smertefrit at stemme uden valgkort - på Nyboder Skole stod en printer i den ene ende af gymnastiksalen og efter at have vist mit pas og fortalt hvor jeg bor fik jeg udleveret et friskprintet og -afklippet valgkort, som jeg så kunne fortsætte med som normalt.

Lidt spøjst at skulle svare på hvornår jeg er født nogle sekunder efter at have puttet mit pas tilbage i lommen, men jeg fik stemmesedlen udleveret og kunne sætte mit kryds som sædvanligt.

I de seneste par meningsmålinger ser det desværre ikke ud til at Dansk Folkeparti ryger helt ud af folketinget. Men man kan jo håbe lidt endnu.

Kommentér

For at undgå kommentar-spam er der mange websites der kræver at man udfylder en CAPTCHA, eller logger ind med en konto hos et firma som Twitter, Facebook, Google eller endda Microsoft GitHub.

Jeg har valgt en mere gammeldags måde at undgå spam på.

For at tilføje en kommentar, skal du:

¹ Som for eksempel Thunderbird, Pan, slrn, tin eller Gnus (indbygget i Emacs).

Eller du kan udfylde denne formular:

+=