Kammerat Adam

Lars Løkkes nedsmeltning #politik

🕙︎ - 2014-05-17

Den seneste pind på ilden under Lars Løkkes nedsmeltning er, at Venstre har betalt ekstra-regninger for udluftning på hoteller, når formanden har røget på ikke-ryger værelser.

Claus Hjort udtaler i Radioavisen at han synes det er en lille ting der kan smutte, og at vi er ude i de virkelig små detaljer.

Det er sjovt med et så tydeligt eksempel på at Claus Hjort er fra en generation før rygning blev yt - for os andre der har oplevet overgangen fra at man kom hjem fra koncert og måtte vaske håret for at kunne sove for stanken, og til at man kommer hjem uden røglugt, så er hans bedømning voldsomt gammeldags.

Gu' er det da røv en detalje at skide på simple, grundlæggende regler, som alle burde kunne forstå, og på respekten for andre mennesker, der senere skal bo i hotelrummet, eller arbejde der. De fleste andre rygere har lært at stille sig ud i fri luft når de skal pulse.

Føj!

Venstre viser med al ønskelig tydelighed hvordan partiet lever i en tidslomme af priviligerede herremænd, som ingen relevans har for nutiden, og derfor ingen indflydelse bør have på samme.

Kommentér

For at undgå kommentar-spam er der mange websites der kræver at man udfylder en CAPTCHA, eller logger ind med en konto hos et firma som Twitter, Facebook, Google eller endda Microsoft GitHub.

Jeg har valgt en mere gammeldags måde at undgå spam på.

For at tilføje en kommentar, skal du:

¹ Som for eksempel Thunderbird, Pan, slrn, tin eller Gnus (indbygget i Emacs).

Eller du kan udfylde denne formular:

+=