Kammerat Adam

Mikroprofessorer fundet #datamater

🕑︎ - 2023-12-10
5 figurer taler sammen, en af dem holder en cigarkasse. 'Må jeg præsentere gensplejsnings og genbrugseksperten, Dr. Med og Uden Cand. Selv, professor Genitalius, geniet, der har gjort det igen og udviklet mikroprofessorerne' 'Mener de ikke mikroprocessorer?'

I starten af året ledte jeg efter en tegneserie med brødrene Deleurans gag om mikroprofessorer.

En venlig læser ledte mig i kommentarerne på sporet af den rigtige tegneserie og nu har jeg endelig købt "Pirelli & Firestone alias Schønning & Arve på eventyr" - "Samlet udgave. Bind 1, 2 & 3" (ISBN 978-87-7378-233-0) udgivet af forlaget Politisk Revy.

Jeg huskede ikke detaljerne helt rigtigt, men ikke desto mindre er gensynet med brødrene Deleurans verden og streg er herligt!

Cigaræsken vises i nærbillede med låget åbent, indeni ses en masse små professorer. 'Nix! Mikroprofessorer! - Opfindelsen, der gør det muligt at have et helt universitet i en cigars-kasse!!!'

Kommentér

For at undgå kommentar-spam er der mange websites der kræver at man udfylder en CAPTCHA, eller logger ind med en konto hos et firma som Twitter, Facebook, Google eller endda Microsoft GitHub.

Jeg har valgt en mere gammeldags måde at undgå spam på.

For at tilføje en kommentar, skal du:

¹ Som for eksempel Thunderbird, Pan, slrn, tin eller Gnus (indbygget i Emacs).

Eller du kan udfylde denne formular:

+=